Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
16 éve | Takács Tivadar | 2 hozzászólás
Öt recept karácsonyra nem csak horgászoknak, de csak halból.
Karácsonyi
gombás-tejszines hal
Hozzávalók:
-70-80
dkg lehetõleg szálkamentes halfilé
-1 mokkáskanál
csemege pirospaprika
-3 evõkanál liszt
-1 közepes
vöröshagyma
-10 dkg vaj
-20-25 dkg csipkegomba ( de
lehet más is)
-1 dl tej
-2 dl fõzõtejszin
- egy
kupica konyak ( ez bolonditja meg)
-só
-õrölt
fekete bors
Elkészítés:
A halat
kisebb szeletekre vágjuk, majd a pirospaprikával
fûszerezett 2 evõkanáknyi lisztben megforgatjuk.A hagymát
megtisztitjuk, lereszeljük vagy finomra vágjuk, és
a vajjal eggyüt egy mikrohullámot álló
edénybetesszük és 600 vattal 2 percig pároljuk.
a gombát megtisztitjuk, cikkekre vágjuk, a hagymára
dobjuk.Lefedve, változatlan teljesitménnyel 3percig
pároljuk.A tejet , a maradék 1 kanálnyi
liszttel, sóval, borssal, a tejszinnel mixerbe töltjük
és kicsit pépesitjük.Adagonként a gombára
öntjük úgy, hogy közben a halat is
belerétegezzük.
Pontyok után böngésztem az interneten és közben azon gondolkodtam, hogy ez a halfaj milyen sok helyen él a világ vizeiben. Ez adta az ötletet, hogy összegyûjtsek a világ több pontjáról nagy-pontyos képeket. Van közte néhány, szerintem egészen különleges, mint például a New York belvárosi fotó, vagy az Ausztrál ponty képe.
A tóparton ülve ritkán gondol az ember a világ többi horgászára, mert éppen elég az idõjárást, a kapásjelzõt, a csalik állagát figyelni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás