Horgászat: That's an astute ans

Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7691 fő
  • Képek - 6707 db
  • Videók - 191 db
  • Blogbejegyzések - 250 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 829 db

Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7691 fő
  • Képek - 6707 db
  • Videók - 191 db
  • Blogbejegyzések - 250 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 829 db

Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7691 fő
  • Képek - 6707 db
  • Videók - 191 db
  • Blogbejegyzések - 250 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 829 db

Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Horgászat Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Beszélgethetsz más horgásztársakkal és feltöltheted saját peca-élményeidet.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 7691 fő
  • Képek - 6707 db
  • Videók - 191 db
  • Blogbejegyzések - 250 db
  • Fórumtémák - 164 db
  • Linkek - 829 db

Üdvözlettel,
Takács Tivadar
Horgászat Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

That's an astute ans

15 éve | [Törölt felhasználó] | 10 hozzászólás

That's an astute answer to a tricky quitseon

Címkék: hagyma hal halétel horgász horgász recept horgászat karikakeszeg keszeg küsz peca pácolt hal recept ruszli sneci étel

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Sárközi József üzente 14 éve

Olajoshal receptje esetleg van valakinek?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Még nem is hallottam, hogy törpéből készülhet ruszli. Megírod, hogy hogyan? Meg kell nyúzni? Fel kell vágni? Milyen módon érdemes elkészíteni?

Válasz

Wiesner Sándor üzente 15 éve

Szerintem a törpeharcsából még finomabb, mint az egyéb jövevény és hazai halból. Kevésbé macerás a pucolása szaporább és szép nagy példányok akadnak néhány helyen. Ha bővebben érdekel kérdezz! Üdv. Wiesner

Válasz

Krajnyák józsefné üzente 15 éve

Köszi a jó recepteket megfogom próbálni. Nagyon finom lehet

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nagyon finom az igaz de van egy kérdésem.
Törpeharcsából is lehet készíteni???
Valaki tudja kérem írja meg .
Kösz.

Válasz

jonas istvan üzente 15 éve

én is szoktam csinálni nagyon fincsi a sneci (vezér kusz) a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Uraim!
Tökéletes
Pelle János

Válasz

hancz tibor üzente 15 éve

így kellcsinálni

Válasz

Takács Tivadar üzente 15 éve

azt hiszem a nyálam rácsöppent a számítógépre. :)

Válasz

Bierling E. István üzente 15 éve

Ruszli recept 1
Két három nap alatt nem érik be!!!!!!

Én nem pikkelyezem le, hanem fej és bél nélkül egy edénybe lesózom,5-6 napra, naponta átforgatom, utolsó nap addig mosom váltott vízben amíg a víz teljesen átlátszó lesz. Ez idő alatt a pikkely teljesen lejön a halról!!
Utána üvegberakás, páclé, 3-4 hét és kész.
Chaly26

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu