Potesz János üzente 13 éve

Szeretnék segítséget kérni,a házilag előállítható Bojli komplett receptjét kérve. Ha lehetséges a lebegő és a merülő Bojliét is.Megpróbáltam több fajtát eőállítani,de sajnos rollerozás alatt szétesik,nem ismerem a kötő anyagot amivel ezt ki lehetne küszöbőlni.Egy kis trükköt is elárulhatna valaki ezzel kapcsolatban.Előre is köszönöm a segítséget.Maradok tisztelette:Potesz János.

Válasz

Makádi vízp.pecaház kiadó 2 ezer per fő üzente 13 éve

ffi-védő weboldal: http://nézzmeg.hu
szavazz és nyerj egy hétvégét makádi vízparti pecaházban, 20 szavazó közül kiválasztjuk a nyertest. 9 szavazó van eddig. Képek a házról a weboldalon , bal oszlop közép. Ingyen napijegy jár a házhoz! nagy stég, csónak stb,

Válasz

Márton Gábor üzente 13 éve

Szia páréve már bojlizom és a tapasztalatom az hogy minden vízen más és más csali a favorit, éppen ezért azt ajánlom hogy sok sok pecával kitudod tapasztalni hogy pontosan mit és hogyan is szeretnek a halak, de én azt hiszem hogy éppen ez az eggyik varázsa a horgászatnak.
Eredményekben gazdag horgászatot és tesztelést kívánok
Mig C&R

Válasz

Katona József üzente 13 éve

Szép napot!
Nekem évek óta ezek váltak be.Squid & Octopus , a csokis májas, pop up bojli banán dippel.

Válasz

Morvai Dávid üzente 13 éve

Csö horgász társ!

Neked melyik bojli szokott beválni. Mivel én csak a nyáron kesztem el bojlizni. Mégnem vagyok elég tapasztalt mert eddig ragadozósztam!


freemailom: morvai99@freemail.hu

Válasz

Hautek Róbert üzente 13 éve

Sziasztok Horgásztársak! Én egy fiatal sporthorgász vagyok.Érdeklönék nem-e tud valaki Állami engedélyt hosszabbítani? hautek84@freemail.hu freemail cimemre váloszolna aki tud segíteni megköszönném!

Válasz

széll tibor üzente 13 éve

szia kedves bojlihorgász:)))

hogy kinek milyen lebegö bojli vált be ez szerintem viz függö hogy hol és milyen iz a jó!!!!sjna ez engeteg idö és brobálkozásodba fog telni:)))de szerintem ez nem is bánod:)))én személy szerint magam gyurom a golyót de veszek is :)))ha gondolod én szivesen adok tanácsot nekem bevált jó recepteket:)))üdv:1 fanatikus bojlis:)))

Válasz

C. Zsolt üzente 13 éve

Köszönöm szépen Tündi a segíteséget!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

köszi a honlap cimet.én is kezdő bojlis vagyok.nagyon jó receptek vannak fenn.kösszi szépen.

Válasz

Teleki Árpád üzente 13 éve

Szia ez szerintem változo,idöjárástol és sok mindentöl
én azt javaslom,hogy egyik borta édeset tegyél a másikra büdőset és majd te kitapasztalod hogy meik a jo jo fogást kolega

Válasz

Poczkodi Ferenc üzente 13 éve

sbs ananász pop up, sülyedő caviaros

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szia Zsolt, az én párom régen nagy bojlis volt, nem tudom, hogy itt lehet-e honlapot ajánlani, de az ő honlapján talán találsz segítséget a kérdésedre: hofipapa.co.cc/
Üdv: Tünde

Válasz