Egry Gábor üzente 13 éve

Pár kiosztott 8-10 év , természetesen a hiradókban bemutatva, talán elvenné a kedvüket.
Na, meg a teljes vagyonelkobzáős. Had legyen földön futó a kis család, mig a papa leüli a 10-est.
Ne féljetek, egy hónap mulva nem látnánk rapsicot.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Makádon pecaház víparti kiadó 06-70-302-3412 /nézzmeg.hu/

Válasz

Cseri János üzente 13 éve

Sporitársak! Ne legyetek ennyire pesszimisták, olvassátok el a cikket még egyszer. Vegyétek már észre, itt valami elindult! Nem piti, korrupt halőrökről irnak, hanem kemény, határozott személyekről. Feltételezem, hogy az eltiltott, büntetés alatt álló személyeket - névről ismerik - ugyanúgy meghajtják, mikor látják hogy horgásznak!

Válasz

csima istván üzente 13 éve

Most olvastam a cikket, sajna nálunk a gemenci térségben is ez megy csak ott természetvédelmiőri segédlettel orvhalásznak.Nem volt nálunk kamera pedig ha ez sikerült volna felvenni ,érdekesmódon sokan megússzák működik a segélytelefon eggyeseknek .De amig a korrupció műkszik az országban addig ne várjunk mást

Válasz

Jakab Janos üzente 13 éve

Ez a dolog nem csak a Balatonon hanem sajnos az egesz orszagban gondot okoz miota az eszem tudom es az a furcsa,hogy nem tesznek ellene pedig biztosan van olyan ember aki ezert kapja a fizetest. Aki pedig kivaltja tisztessegesen az engedelyt es esetleg 2 hetben van 1-2 nap amikor idot szentel a hobbijanak ilyen szemetlada rabsicok miatt nem tud szorakozni mert szerintem egyre kevesebb a hal foleg a termeszetes vizekben. Nem beszelve a Tiszai halaszokrol akik egyre kevesebben valtanak engedelyt hiszen nem eri meg nekik. Valamit ki kellene talalni mert ugy fogunk jarni a hallal mint az allamkincstarral .

Válasz

herk józsef üzente 13 éve

sajnos a dunán sincs ez másként ,rengetegen horgásznak engedély nélkül .halőrt csak elvétve látni.a gereblyézés téli sportnak számít a honvédségi gáton ,de senki nem tesz semmit.vajon lesz rend valaha a vizeken?

Válasz

sőrés istván üzente 13 éve

nem rajongok a balaton iránt jobban szeretem a vadregényes tuskós vizeket de ezt örömmel hallom!+! -_-"

Válasz

Bernát Miklós üzente 13 éve

Jó hallani ezeket a híreket, de azt is szívesen olvasnám, hogy az iparszerű halászatot mikor tiltják meg a Balatonon..!!?? Apropó Balaton! Ez az igyekezet is annak a "pár" önkiválasztottan kivételezett "tulajnak" kedvez, akik ellopták a Balatont. A keleti medencében már alig megközelíthető illetve elérhető a Balatonpart. Elkrítették, bekerítették. Már csak majdnem az M 7-en járható körbe. Olyan ez, mintha Magyar Lakosság tulajdonát néhány kivételezett saját tulajdonába vette volna. Eddig én úgy tudtam, hogy a Balaton Magyarország része, tájegysége, köztulajdon. Úgy tűnik valakik jogot formálnak arra, hogy a köztulajdon fölé helyezzék saját rendelkezési jogukat. Ilyen ország is csak egy van a Világon: Magyarország. Itt mindent megtehet bárki -BÜNTETLENÜL !!!

Válasz

csaki francisc üzente 13 éve

egy (DRAKULA klene nekik vagy karoba huzas ///vagy eheztetes) de a jovore nem gondol senki .CS.F

Válasz

zsichla jános üzente 13 éve

Akkor használhatnánk a régi Magyar fegyvert az ijjat azt nem tiltják ,elég már a rablásból ezek nem veszik észre hogy mit tesznek tőnkre.Mindenhol nagyobb őszefogásra lenne szükség. Zsichla János OGRE

Válasz

Németh Gyula Attila üzente 13 éve

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Válasz

nagy károly üzente 13 éve

helyes!
szívem szerint tűzparancsot adnék ellenük, de tudom hogy ezt 1 demokratikus országban nem lehet megcsinálni. :-/

Válasz